Obsah
Potřebujeme
Na korpus:
- 180 g kokosové mouky
- 4 odměrky (60g) Lactofree protein (příchuť vanilka-bourbon)
- 150 g másla
- 4 vejce
- špetka soli
Na krém:
- 400g měkký tvaroh
- 2 x Extra Mass Pudding (příchuť čokoláda)
- 2 odměrky Premium Protein (příchuť nugát)
- ¼ hrníčku kakaa
- xylitol podle chuti
- lyofilizované maliny
Na polevu:
- 100g čokoláda bez přidaného cukru
- 100 ml smetany ke šlehání
Postup
Vše spolu smícháme a namačkáme na dno dortové formy, kterou jsme vyložili pečícím papírem, nebo vymažeme olejem. Pečeme při teplotě 170°C cca 15 minut. Upečený korpus necháme vychladnout.
Všechny suroviny na krém spolu utřeme kromě malin. Nakonec přidáme lyofilizované maliny. Krém naneseme na připravený vychladlý korpus.
Cheesecake polijeme čokoládou a dozdobíme podle chuti a fantazie.
Dobrou chuť!