Obsah
Potřebujeme
(1 hrnek =250 ml)
- 1 hrnek ovesných vloček
- 2 celá vajíčka
- 2 bílky
- 1 hrnek bílého jogurtu
- 4 odměrky (60 g) proteinu LactoFree 90 (nejlépe příchuť vanilka-bourbon)
Ultra čistý" bezlaktózový syrovátkový protein vhodný pro osoby s laktózovou intolerancí, alergií na kasein, citlivým trávením a při low carb stravování. Obsahuje syrovátkový proteinový izolát (WPI), až 6,7 g aminokyselin BCAA v 1 dávce a vitamíny skupiny B.
Postup
Všechny ingredience dáme do mixéru /blendera/smoothie makeru a rozmixujeme do hladka. Waflovač rozehřejeme, potřeme olejem a nalijeme těsto.
Přiklopíme a chvíli neotevíráme. Po upečení posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme podle chuti. Já jsem si smíchala řecký jogurt + mandlové máslo + med.
Na dozdobení jsem použila čerstvé jahody, banán, čokoládu a mandlové lupínky.
Dobrou chuť!