Obsah
Léto je pryč a přicházející podzim nám nabízí zdravé a chutné sezónní suroviny, mezi které jednoznačně patří i dýně. Obsahuje velké množství prospěšných látek, vlákninu, vitamin C a betakaroten. Ať se líbí, nyní ji můžete rafinovaně zakomponovat do oblíbených lívanců.
Potřebujeme
- 1 odměrka Protein Fit 80 (30g)
- 1/3 šálku mletých ovesných vloček
- 1/4 šálku strouhané dýně
- 1/2 šálku vaječných bílků
- 1/2 lžičky skořice
- javorový sirup, ořechy, ovoce podle chuti
Postup
Protein, ovesné vločky, strouhanou dýni, vaječné bílky a pól lžičky skořice spolu pořádně vymícháme. Vzniklou hmotu opékáme na pánvi z obou stran. Lívance ozdobíme a můžeme podávat.
Na závěr přípravy můžete použít čerstvé, ale i lyofilizované ovoce dle vašeho výběru. Polijte javorovým sirupem a posypte ořechy.
Tip 1
Na lívance si můžete připravit chutný termix smícháním nízkotučného tvarohu a proteinu Micellar Casein, který termix osladí i dodá správnou konzistenci. Pro výraznější doslazení přidejte rozmačkaného banán podle chuti.
Pro čokoládovou variantu Termix použijte Micellar Casein příchuť čoko-pomeranč. Takto připravený termix servírujte na lívance.
Tip 2
Pro lidi s laktózovou intolerancí doporučujeme nahradit ProteinFit80 Vegan proteinů nebo proteinem LactoFree 90.
Dobrou chuť!