LIMITOVANÁ AKCE 1 + 1 kolagénových tyčinek Joint Bar čokoláda-banán   

Káva, která vás nejen nabudí, ale také zredukuje vrásky
Káva, která vás nejen nabudí, ale také zredukuje vrásky

Káva, která vás nejen nabudí, ale také zredukuje vrásky

Káva, která vás nejen nabudí, ale také zredukuje vrásky

Káva je díky svým stimulačním účinkúm na centrální nervový systém, pro svou výjimečnou chuť a aroma jeden z nejpopulárnějších konzumovaných nápojů na celém světě.

Obsah

Hodně z nás si šálek kvalitní kávy vychutnává nejraději s mlékem či smetanou. Jsou to ale kalorie navíc, bez kterých bychom se občas rádi obešly. Představte si, že byste si mohli dopřát kávu s chutí skutečné smetany, která je pro tělo velmi prospěšná a jako bonus neobsahuje laktózu.

Stále více začínají být populární různé creamery do kávy, nejnovější si můžete koupit rovnou kolagen do kávy, který dodá fantastickou smetanovou chuť. Kromě toho, že tělu dodáte kofein, dáte mu mnohem více. Pojďme si tedy říci něco více o kolagenech určených do kávy.

Proč je pro nás kolagen důležitý?

Kolagen je stavební bílkovina v těle, která má mimo jiné za úkol dodávat pokožce pevnost, pružnost a také nahrazuje odumřelé kožní buňky. Tvorba kolagenových peptidů v těle přirozeně s přibývajícím věkem klesá, proto je důležité kolagen do těla doplňovat. Pokud si do těla kolagen doplňujeme, zvyšujeme tím produkci vlastního kolagenu ve vnitřní části pokožky - dermis. Kolagen zvyšuje elasticitu pokožky (podporuje tvorbu výše zmíněného elastinu) a zvyšuje hydrataci pleti.

žena vrásky pleť kolagén

3 největší výhody kolagenu

  1. Zlepšení pleti

Jak jsme výše zmínili, věkem se tvorba kolagenu snižuje, proto jsme náchylnější na tvorbu vrásek. Mnohé výzkumy potvrdily, že užíváním kolagenových doplňků můžeme velmi dobře pomoci pleti k tomu, aby vypadala mladistvě, hydratované a zejména bez vrásek.

  1. Zmírnění bolesti kloubů

Chrupavka, která obklopuje klouby, je tvořena kolagenovými vlákny. Stejně jako nám kolagen ubývá z pleti, ubývá i z chrupavek. V některých případech to může vést k bolesti kloubů. Užívání kolagenových doplňků je tedy skvělé nejen pro naši pleť, ale také pro zdravý a bezbolestný pohyb.

  1. Předcházení osteoporózy

Kosti jsou tvořeny vlákny kolagenových proteinů. To znamená, že v procesu stárnutí dochází i k úbytku kostní hmoty, což vede k onemocnění kostí jako je osteoporóza. Kromě kolagenu je v tomto případě vhodné zvýšit příjem vitaminu D, vápníku a fosforu.

žena bolesť chrbta

Kolagen do kávy

Pokud chcete do stravy zařadit více kolagenu a zároveň jste milovníkem kávy, tak Collagen Coffee Cream je perfektní volba. Kromě kolagenových peptidů obsahuje zdravé MCT tuky a taurin. Co to znamená?

MCT tuky

Populárním trendem je přidávání másla nebo MCT tuku do kávy, výsledkem čehož je nápoj s názvem "máslová káva", která má mléčný efekt, aniž jsme do ní přidali skutečné mléko nebo smetanu. Taková káva může potlačit chuť k jídlu či podpořit hubnutí.

Zdrojem MCT tuků v Collagen Coffee Cream je kokosový olej, jde tedy o čistě rostlinný zdroj bez obsahu laktózy.

3 největší výhody MCT tuku

  1. Rychlá absorpce

Pro naše tělo jsou MCT tuky rychlým a efektivním zdrojem potřebné energie.

  1. Minimální ukládání do tukových zásob

MCT tuky se v těle téměř okamžitě spalují na energii. V porovnání s běžnými typy tuků se ukládají do zásob mnohem méně, a tudíž se z nich netloustne.

  1. Podporují udržovat ideální hmotnost

MCT podporují pocit sytosti, čímž přirozeně zabraňují chuti na různé snacky.

Taurin

Další účinnou složkou v produktu Collagen Coffee Cream je taurin, který má pozitivní vliv na udržení soustředěnosti, například během práce či studia. Taurin zlepšuje psychickou odolnost a toleranci vůči stresu.

káva šálka kávy zrnká kávy

Kolagenové proteinové doplňky výživy se za posledních pár let rychle dostaly do popředí díky mnoha výhodám jako je zvýšená pružnost pokožky, redukce vrásek a bolesti kloubů.

Nejběžnější jsou kolagenové shoty či tablety, ale mají ne vždy dobrou chuť. Sáhněte proto po chutném kolagenovém drinku nebo si ho přidejte ve formě Creamery do své šálky kávy. Výzkumy ukázaly, že přidání kolagenového prášku do horké kávy nemá žádný vliv na kvalitu doplňku, kdy se káva vaří v teplotním rozmezí 90 - 100 ° C.