Obsah
Ječný sirup je přírodním sladidlem, který se vyrábí hydrolýzou ječného škrobu s využitím přírodních sladových enzymů. Díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje trávení. Ve srovnání s běžným cukrem nezpůsobuje překyselení žaludku (má vyšší pH), a tak zabraňuje vyplavování některých důležitých minerálů z lidského organismu.
Potřebujeme
- 400 g pohankové mouky
- 250 g kokosového oleje
- 3 PL ječného sirupu
- 80 g hořké čokolády
- 3 odměrky (3 x 30 g) ProteinFit 80, příchuť čokoláda
- 2 lžíce kakaa
- 80 g makadamových ořechů
- sladidlo podle chuti
Postup
Všechny ingredience smícháme spolu a přidáme nasekanou čokoládu a makadamie ořechy. Pořádně promícháme a vytvořené těsto dáme na několik hodin odležet do chladničky. Po několika hodinách těsto vyjmeme a tvarujeme malé cookies, které ukládáme na plech vyložený papírem na pečení.
Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 15 minut.
Dobrou chuť!